11 maj 2019
15:00

IF Brommapojkarna 8

Referat: IF Brommapojkarna 3 - IF Brommapojkarna 8

Den här matchen vann vi inte pga att BP17 (08 i serien) var hungrigare än vad vi var. De tog tag i matchen direkt och vi var inte lite mycket på tårna som de var. I 5:e minuten gör de 0-1 pga taffligt försvarsspel från vår sida. 8 minuter senare gör de 0-2 på ett långskott.
Efter ”lilla hårtorken” i pausen så kom killarna ut mer laddade. I 4:e minuten snor Acke bollen från en av deras försvarare och rusar ensam mot mål och sätter dit 1-2. Nu är vi inne i en bra period där vi vinner dueller och spelar med mer självförtroende. I 10:e minuten får Alvin gult kort för en lite för aggressiv tackling. Men han fortsätter jobba hårt och minuten senare krigar han till sig bollen och sätter dit 2-2. Direkt efter avspark så får vi tag i bollen på deras planhalva och då gör vi det som vi borde gjort hela matchen. Alvin är felvänd och spelar bollen till Viktor som direkt spelar bollen på djupet till Alvin som rusar ifrån backarna och sätter dit 3-2. En mycket fin prestation av båda spelarna. Tyvärr får vi inte njuta särskilt länge utan 2 minuter senare är vi inte aggressiva nog i eget målområde och de kan kvittera till 3-3.
I sista halvleken skapar båda lagen chanser där BP17 har den farligaste med en boll i ribban, men det blir inga fler mål utan matchen slutar 3-3.
Det finns en del negativa saker vi kommer prata om i veckan, men det positiva är: